Η ιστορία μας

Zhejiang Hongxiang Yuncai προϊόντα αναψυχής, Ltd έχει συσταθεί στην παράκτια πόλη-Taizhou το 2002. Hongxiang αφιερώνει στην εμπορία και την κατασκευή σε διάφορα είδη υπαίθριων επίπλων όπως τραπέζια και καρέκλες, πλαστικά έπιπλα και τραπέζια & καρέκλες για παιδιά. Με πλούσιες ποικιλίες, σταθερή ποιότητα, χαριτωμένο σχήμα και έγκαιρη παράδοση, τα προϊόντα Hongxiang έχουν κερδίσει την ευχαρίστηση από τους πελάτες της στην Ευρώπη, τη Νοτιοανατολική Ασία και την Αμερική και ούτω καθεξής. Τα εργοστάσια της Hongxiang καλύπτουν 10000 τετραγωνικά μέτρα και υπάρχουν περίπου 80 επιτελεία που εργάζονται στην εταιρεία. Το εμπορικό σήμα της HONGXIANG καταχωρήθηκε με επιτυχία σε περισσότερες από δέκα χώρες όπως η Ιαπωνία, η Γαλλία και η Ιταλία.

工厂图.jpg

Το εργοστάσιό μας

Ως παγκόσμιος προμηθευτής στο εργοστάσιο επίπλων, Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co, Ltd. επικεντρώνεται στη βελτίωση της τεχνολογίας και της αντικατάστασης του εξοπλισμού και έχει εξαλείψει ορισμένα παλιά μηχανήματα παραγωγής τα τελευταία χρόνια με την εισαγωγή προηγμένου εξοπλισμού παραγωγής για την επίτευξη του εκσυγχρονισμού της ειδικής παραγωγής. Η Hongxiang ακολουθεί πάντα την έννοια της "καινοτομίας, της ποιότητας, των υπηρεσιών" και απορροφά νέες ιδέες με αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και παρακολούθηση όλων των υπηρεσιών για την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας.

未标题-13333.jpg

Το προϊόν μας

Τα τραπέζια κάμπινγκ και οι καρέκλες είναι όλα πτυσσόμενα, εύκολα και γρήγορα να εγκατασταθούν, βολικά για μεταφορά, τα οποία είναι ελαφρά, μικρά και είναι τα καλύτερα για ταξίδια και πικνίκ. Τα πλαστικά έπιπλα είναι άριστης ποιότητας και μοναδικού σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένου ενός αριθμού διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας μοντέλου χρησιμότητας και διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εξωτερικού σχεδιασμού σε εγχώριες χώρες και χώρες της Ευρώπης. Και τα τραπέζια και οι καρέκλες των παιδιών είναι πολύχρωμα, χαριτωμένα και ανώτερα. Εκτός αυτού, ορισμένα από τα προϊόντα έχουν περάσει τη δοκιμή ποιότητας των SGS και LP.


Το Πιστοποιητικό μας

Zhejiang Hongxiang Yuncai προϊόντα αναψυχής CO., Ltd. πληροί τις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας όπως καθορίζονται στο αυστηρό σύστημα ελέγχου της ποιότητας όπως ISO9001, BSCI και Sedex.

未标题-156.jpg

Η υπηρεσία μας

Εκτός από τα υπάρχοντα προϊόντα μας, Zhejiang Hongxiang Yuncai προϊόντα αναψυχής CO., Ltd. μπορεί επίσης να παράγει προϊόντα σύμφωνα με τα σχέδια ή δείγματα από τους πελάτες μας. Για όλα τα προϊόντα, επιλέγουμε υλικά από πλαστικό και αλουμίνιο με καλή απόδοση. Έχουμε επιμείνει στην ύπαρξη με την ποιότητα, την ανάπτυξη ανά είδος, και τη διαχείριση με υπηρεσία με κύρος. Πρέπει να είμαστε η σωστή επιλογή σας.